Vimmelbilder: Ume

Här samlas vimmelbilder och festbilder från hela Sverige, i detta fall specifikt ifrån Ume. I och med introduktionen av nya dricka.se så har vi valt att stöpa om sektionen och inte längre bibehålla den som en central del i konceptet - utan snarare som en separat del.

Varför denna omstrukturering? Jo, även tiden har sin gång. När vi skapade möjligheten för besökare att ladda upp sin egna fest- och vimmelbilder och därmed tillgängligöra de för sina vänner och andra intresserade var det något unikt i sitt slag. Men tiderna förändras. Antalet sidor med vimmelbilder har växt explosionsartat och dessutom har Facebook klivit in som ett utmärkt alternativ för den som vill dela med sig av sina bilder till andra. Det finns i dagsläget ingen poäng i att erbjuda en halvdan tjänst när andra redan gör det så mycket bättre.

Vi går därför över till att istället samla in andra sidor som kan erbjuda vimmelbilder från diverse event. När det gäller att ladda upp dina egna bilder hänvisar vi till separata communityn såsom Facebook, Bilddagboken eller varför helt enkelt inte tipsa om att du istället bör skapa dig en egen blogg. För tillfället finns denna sida främst kvar för länkningar runt om webben fortfarande ska fungera och att alla ni som inte har uppdaterat era bokmärken inte ska fasta i en död ände.

Välkommen till nya dricka.se - där vi numera fokuserar på vår kärnverksamhet, att erbjuda Sveriges främsta guide inom drinkar, öl/cider och sprit för bartenders, dryckesentusiaster och andra intresserade.

Senaste bilderna från Ume

Här samlar vi de senaste fest- och vimmelbilderna från diverse pubar, krogar, nattklubbar och andra event i Ume. Om du driver en vimmebildssida och vill presenteras i detta sammanhang så hör av dej bums.

Vad är vimmelbilder?

Vimmelbilder brukar vanligtvis innefatta den typ av bilder som publiceras av diverse vimmeltidningar, nattklubbar och krogar. Fotograferna är oftast utsedda av krogen ifråga och har i uppgift att tillvarata och föreviga det som händer under ikvällen i form av fotografier.

Vad är nya dricka.se?

Nya dricka.se återfanns i en webbläsare för första gången i december 2009. I och med den stora förändringen ligger ett större fokus på att erbjuda en fräsch och tillgänglig tjänst som ska attrahera såväl professionella bartenders som dig som anordnar cocktailpartyn hemma i lägenheten. Men även dig som njuter av en rökig whisky eller föredrar en stout nere på puben.

Välkommen hit, och välkommen tillbaks!