Drinkguiden

Tips

Tips

GUIDER » DRINKGUIDEN » TIPS

Avslutning

Som en avslutning till den här drinkguiden, som vi hoppas ni funnit av värde, ger vi er läsare några korta tips och råd som kan hjälpa på vägen. Vi kommer fylla på med mer tips så småningom, så återkom gärna då och då. Om ni har någon fundering eller något att invända eller kanske förslag på förbättringar, tveka inte att kontakta oss.

Tips

Istället för att kyla serveringsglasen med is, kan du i förväg ha kylt dem en stund i frysen eller kylen. Var inte rädd för att testa dig fram till nya smakkombinationer - det är ju trots allt så de flesta av dagens populära drinkar har uppfunnits.

Om du har en liten frys och har problem att skaffa tillräckligt mycket is inför en fest, spring ner till närmsta lite större livsmedelsbutik och fråga om du antingen kan få eller köpa is - brukar endast kosta några kronor per kilo.

Drinktips

Då så, med alla dessa nya kunskaper färska innanför pannbenet är det nu dags att utforska alla drinkarnas underbara värld - redo att mixas av dig. Bege dig därför vidare till sektionen för drinkrecept bums!

Fortsätt läsningen

Föregående del i drinkguiden

Verktyg

Kommentarer

De fyra senaste visas nedan, visa samtliga kommentarer.

840

1 skrev lrdagen den 23 march 2019, kl 09:49

1

839

1 skrev lrdagen den 23 march 2019, kl 09:49

1

838

1 skrev lrdagen den 23 march 2019, kl 09:49

1

837

1 skrev lrdagen den 23 march 2019, kl 09:49

1

Tyck till

Medlem!? Logga in för att inte vara anonym!

Relaterat

Läs och lär dig ännu mer!

Största drinkboken

Sveriges bästa drinkar - De 100 godaste och nyaste drinkarna gjorda av Sveriges bästa bartender. Jupp, så pass lång är titeln på denna purfärska titel. Maria Lundqvist har i den samlat de 100 godaste och nyaste drinkarna, skapade av Sveriges främsta bartenders. Tack vare stilistisk och fräsch presentation omöjlig att inte inspireras av.

Pris: 167 kr | Mer info / Köp | Visa fler böcker