Guider

För den oinsatte kan det te sig aningen komplicerat med alla uttryck och begrepp som används i alltifrån drinkrecept till beskrivningen av en whisky. Därför har vi skrivit ihop ett antal guider som på ett lättbegripligt vis introducerar läsaren till respektive ämne. Om du aldrig har blandat mer avancerade drinkar än rom och cola är helt enkelt drinkguiden en utmärkt inledning innan det är dags att ge sig i kast med drinkarna.

På samma sätt introducerar whiskyguiden allt som är värt att veta inom whisky. Vi reder ut skillnaden mellan olika sorter och vad som karaktäriserar olika länders whisky. Givetvis är denna guide även intressant läsning för dig som redan kommit en bit på vägen när det gäller att utforska whiskyvärlden.

Ölguiden är givetvis en liknande motsvarighet men med öl som huvudämne. På samma lättsamma sätt beskrivs olika begrepp och även historik, kurisoa och traditioner tas upp. Ett måste för den som ämnar utforska nåt nytt vid nästa pubbesök.

Läs vidare i respektive guide...

Drinkguiden | Whiskyguiden | Ölguiden

Just nu

Senast kommenterade artiklar

Hello. And Bye.

Skrivet av XRumerTest om Sink The Bismarck!

Mxszwz It as hard to find well-informed people in this particular subject, but you seem like you know what you are talking about! Thanks

Skrivet av mike tyson om Bacardi Breezer i nya fräscha smaker

wh0cd661413 propecia best price

Skrivet av Phyllismal om Absolut Apeach

wh0cd433914 tadacip buy cafergot metformin tablets cheap wellbutrin

Skrivet av Phyllismal om Absolut Mango

Vlkommen in och tyck till!

Bli medlem och anslut till tusentals dryckesintresserade.