Guider

För den oinsatte kan det te sig aningen komplicerat med alla uttryck och begrepp som används i alltifrån drinkrecept till beskrivningen av en whisky. Därför har vi skrivit ihop ett antal guider som på ett lättbegripligt vis introducerar läsaren till respektive ämne. Om du aldrig har blandat mer avancerade drinkar än rom och cola är helt enkelt drinkguiden en utmärkt inledning innan det är dags att ge sig i kast med drinkarna.

På samma sätt introducerar whiskyguiden allt som är värt att veta inom whisky. Vi reder ut skillnaden mellan olika sorter och vad som karaktäriserar olika länders whisky. Givetvis är denna guide även intressant läsning för dig som redan kommit en bit på vägen när det gäller att utforska whiskyvärlden.

Ölguiden är givetvis en liknande motsvarighet men med öl som huvudämne. På samma lättsamma sätt beskrivs olika begrepp och även historik, kurisoa och traditioner tas upp. Ett måste för den som ämnar utforska nåt nytt vid nästa pubbesök.

Läs vidare i respektive guide...

Drinkguiden | Whiskyguiden | Ölguiden

Just nu

Senast kommenterade artiklar

I really liked your blog post. Much obliged.

Skrivet av suba suba om Passoã jubilerar

No matter if some one searches for his required thing, so he/she wants to be available that in detail, therefore that thing is maintained over here.

Skrivet av ищу работу в москве монтажником связи om Fler vГ¤ljer Systembolaget

JRsiKl Very good information. Lucky me I recently found your site by chance (stumbleupon). I ave book marked it for later!

Skrivet av suba suba om Angels Share

x9mJOI Nice Site , guys! Great Infos aswell. I bookmarked your site

Skrivet av suba suba om Världens starkaste öl

Vlkommen in och tyck till!

Bli medlem och anslut till tusentals dryckesintresserade.