Populära öl, cider och blanddrycker

Nedan listar vi de öl, cider, blanddrycker och ready-to-drinks som är mest populära bland er besökare för tillfället - rankingen baseras på läsarnas betyg. Kort sagt de drucker som är de trendigaste, hetaste och godaste just nu.

Vad är populärt?

Trender kommer och går

Vilka drycker som är inne och gäller för tillfället är inte alltid helt lätt att avgöra. Precis som med mycket annat förändras trender med tiden, samtiidigt finns det produkter som aldrig tappar sin status. Dessutom påstår givetvis många att trender och flugor inte är något som ska påverka ens dryckesval, låt istället egen smak och lust styra din inköp. I vilket fall som helst så hoppas vi att denna lista, med de mest populära dryckerna för tillfället, kan ge er inspiration när fantasin tryter.

Var med och påverka

Det är ni besökare som bestämmer vilka öl, cider och blanddrycker som är populära eller inte, detta gör ni genom att ge höga betyg till de drycker ni gillar och lägre till de som ni inte är riktigt lika förtjusta i. Betygsättningen kräver inget medlemsskap, men om du blir medlem så kan du senare se vilka betyg du satt och utefter detta hitta andra drycker som passar din smak.

Relaterat

Populära böcker om öl

En handbok öl

"En handbok öl" är uppföljaren till förra årets succé "En ölbok". Det kompakta formatet gör att du med enkelhet kan ta med dig lektyren när det är dags för ölprovning, pubbesök eller resa. Författaren är ingen mindre än ölgurun Jan-Erik "Janko" Svensson.

Pris: 81 kr | Mer info / Köp | Visa böcker om öl