Wingman

DRINKAR » ROMDRINK

Vi är många som anser att Mange Schmidt är en stenskön kille och när han med sin Wingman i det närmaste lyckas få självaste Josephine Bornebusch på kroken blir vi givetvis intresserade. Den uppmärksamme noterar säkerligen att en Bacardi Razz svischar förbi i videon, men här presenteras alltså det fullständiga receptet.

Givetvis missar vi inte heller Josephines förträffliga hallon-outfit i videon. Med andra ord är färska hallon nog så viktigt i denna drink. För er som har missat videon hänvisar vi till YouTube.

Wingman's drinkrecept

4 - 6 cl Bacardi Razz
1 st Limefrukt
Några st Hallon
Soda

Vad som skall göras

Drinken bygges i ett highballglas med iskuber. Inled med Bacardi Razz och fyll upp med soda. Dela limefrukten i klyftor och pressa över, lägg därefter klyftorna i glaset. Garnera med färska hallon och rör om.

Taggar för Wingman

fruktig  

Verktyg: spara, dela & web2.0:a

Kommentarer

De fyra senaste visas nedan, visa samtliga kommentarer.

9

UuuGDTOq skrev lrdagen den 21 maj 2016, kl 03:52

Wow I must confess you make some very tranchent points.

8

BeupOdewuP skrev fredagen den 20 maj 2016, kl 20:45

Finding this post has anwresed my prayers

7

crork fiverr skrev lrdagen den 28 november 2015, kl 12:01

n8Ph0n What as up colleagues, I am for a second time here, and reading this post related to SEO, its also a nice piece of writing, thus keep it up.

6

crork skrev mndagen den 9 november 2015, kl 23:17

DKKuTH This awesome blog is definitely cool as well as amusing. I have chosen a lot of helpful tips out of this source. I ad love to go back every once in a while. Cheers!

Tyck till

Medlem!? Logga in fr att inte vara anonym!