Drinkar och drinkrecept

Vi presenterar drinkar och dess drinkrecept som passar till alla tillfällen, smaker och personer. Allt ifrån klassiska drinkar som Dry Martini och populära som P2, till exotiska som Caipirinha och friska som Appletini.

Utbudet växer för varje dag och vi ser gärna att ni besökare själva bidrar med era egna drinkrecept. Tillsammans skapar vi Sveriges främsta webbsida inom drinkar, för såväl professionella bartenders som för dig som vill bjuda vännerna på friska cocktails till förfesten innan utgången.

Cosmopolitan

Cosmopolitan

DRINKRECEPT | Cosmopolitan är en den omåttligt populära cocktailen som ridit en framgångsvåg i och med sin medverkan i tv-serien Sex and the City.

Läs mer »

Mojito

Mojito

DRINKRECEPT | Ernest Hemingway är långt ifrån den ende som kommit att överösa Mojito med superlativ. Missa inte den friska och fräscha klassikern.

Läs mer »

Just nu

Senast kommenterade drinkar

This piece of writing will assist the internet users for setting up new webpage or even a weblog from start to end.| а

Skrivet av adobe illustrator cs4 multilingual mac os x crack om Kon-Tiki

I would share your post with my sis.

Skrivet av chris1johnson.exblog.jp om Gin och Tonic, GT

Manual fotballdrakter barn, tilbudet hjemme/bortedraktsett/tredjedraktsett/langermet/barn fotballdrakter,billige fotballdrakter p

Skrivet av Manual om Kon-Tiki

Ina crea maglie da calcio di qualit

Skrivet av Ina om Copenhagen Cocktail

Vad tycker du om drinkar!?

Bli medlem och utbyt dina tankar och åsikter om olika drinkar och drinkrecept med tusentals bartenders och andra drinkintresserade.