Drinkar och drinkrecept

Vi presenterar drinkar och dess drinkrecept som passar till alla tillfällen, smaker och personer. Allt ifrån klassiska drinkar som Dry Martini och populära som P2, till exotiska som Caipirinha och friska som Appletini.

Utbudet växer för varje dag och vi ser gärna att ni besökare själva bidrar med era egna drinkrecept. Tillsammans skapar vi Sveriges främsta webbsida inom drinkar, för såväl professionella bartenders som för dig som vill bjuda vännerna på friska cocktails till förfesten innan utgången.

Cosmopolitan

Cosmopolitan

DRINKRECEPT | Cosmopolitan är en den omåttligt populära cocktailen som ridit en framgångsvåg i och med sin medverkan i tv-serien Sex and the City.

Läs mer »

Mojito

Mojito

DRINKRECEPT | Ernest Hemingway är långt ifrån den ende som kommit att överösa Mojito med superlativ. Missa inte den friska och fräscha klassikern.

Läs mer »

Just nu

Senast kommenterade drinkar

azithromycin price without insurance buy kamagra vpxl albuterol rogaine with minoxidil

Skrivet av asNededwt0hu om Ettan

buy celebrex without prescription buy celexa celexa online lasix without prescription nolvadex solu medrol iv price of strattera

Skrivet av asNedeonuegk om Dufvenkrooks White X-mas

where can i buy azithromycin online sildenafil proair albuterol inhaler buy indocin zovirax without a rx enalapril hydrochlorothiazide

Skrivet av asNedezhab3n om Eggnog

buy colchicine 0.6 mg vardenafil buy celexa cheap buy cafergot online buy metformin buy erythromycin

Skrivet av asNedetvzhbc om Wov Wov

Vad tycker du om drinkar!?

Bli medlem och utbyt dina tankar och åsikter om olika drinkar och drinkrecept med tusentals bartenders och andra drinkintresserade.