Drinkar och drinkrecept

Vi presenterar drinkar och dess drinkrecept som passar till alla tillfällen, smaker och personer. Allt ifrån klassiska drinkar som Dry Martini och populära som P2, till exotiska som Caipirinha och friska som Appletini.

Utbudet växer för varje dag och vi ser gärna att ni besökare själva bidrar med era egna drinkrecept. Tillsammans skapar vi Sveriges främsta webbsida inom drinkar, för såväl professionella bartenders som för dig som vill bjuda vännerna på friska cocktails till förfesten innan utgången.

Cosmopolitan

Cosmopolitan

DRINKRECEPT | Cosmopolitan är en den omåttligt populära cocktailen som ridit en framgångsvåg i och med sin medverkan i tv-serien Sex and the City.

Läs mer »

Mojito

Mojito

DRINKRECEPT | Ernest Hemingway är långt ifrån den ende som kommit att överösa Mojito med superlativ. Missa inte den friska och fräscha klassikern.

Läs mer »

Just nu

Senast kommenterade drinkar

visit the site download free games

Skrivet av Ronaldvor om Alabama Slammer

2019??supreme ??????? ???? ,????????? T???,luxurybrandsale2019???????SUPREME? ??????? ??? ?T???????????? supremet??????,?????????,????????????,???????????, T??? D&G T??? ??? ? ?? T??? ????? T ??? ??? ? ?? T??? ??? T??? ??? ???? T ??? ??? ????? T??? ??? ???????!
??????? ???

Skrivet av ??????? ??? om American Coffee


пубг паки - пубг рам есп, PUBG CHEAT

Skrivet av WilliamVor om Alabama Slammer

Приветики.
Меня зовут Натусик.
Познакомлюсь с мужчиной для встречи. Приеду к тебе на район или встримся у меня. Живу близко.

Мой сайт

Skrivet av HollisJuift om Nursey Fizz

Vad tycker du om drinkar!?

Bli medlem och utbyt dina tankar och åsikter om olika drinkar och drinkrecept med tusentals bartenders och andra drinkintresserade.