Drinkar och drinkrecept

Vi presenterar drinkar och dess drinkrecept som passar till alla tillfällen, smaker och personer. Allt ifrån klassiska drinkar som Dry Martini och populära som P2, till exotiska som Caipirinha och friska som Appletini.

Utbudet växer för varje dag och vi ser gärna att ni besökare själva bidrar med era egna drinkrecept. Tillsammans skapar vi Sveriges främsta webbsida inom drinkar, för såväl professionella bartenders som för dig som vill bjuda vännerna på friska cocktails till förfesten innan utgången.

Cosmopolitan

Cosmopolitan

DRINKRECEPT | Cosmopolitan är en den omåttligt populära cocktailen som ridit en framgångsvåg i och med sin medverkan i tv-serien Sex and the City.

Läs mer »

Mojito

Mojito

DRINKRECEPT | Ernest Hemingway är långt ifrån den ende som kommit att överösa Mojito med superlativ. Missa inte den friska och fräscha klassikern.

Läs mer »

Just nu

Senast kommenterade drinkar

kariagt

new balance 3090 donne
nike blazer yellow
prada sac roxy pas cher
nike air force 180 olympic
nike air force 1 30 euros

Skrivet av JackieVife om Alabama Slammer

allopurinol 100 mg sildenafil generic additional reading

Skrivet av asNedep734lb om Ettan

ampicillin sulbactam singulair 5mg chewable tablets singulair clonidine 0.1 mg clindamycin

Skrivet av asNedef9wkzn om Coco Pineapple

peacockier adularias pseudohalogen appliance sunburns janoski air max nike soldes nike blazer mid qs metriche air force basse pas cher sites nike legit hermes borse prezzi 2010 jerqueradderboltparapsychologistpnigophobiacauter

Skrivet av jcwtwd788 om Alabama Slammer

Vad tycker du om drinkar!?

Bli medlem och utbyt dina tankar och åsikter om olika drinkar och drinkrecept med tusentals bartenders och andra drinkintresserade.