Smirnoff Cosmopolitan

Det enkla sättet att bjuda på klassikern Cosmopolitan

Smirnoff Cosmopolitan

NOTIS | TORSDAGEN DEN 8 APRIL 2010

I slutet av maj har den andra Sex and the City-filmen premiär och strax innan påsk lanserade Smirnoff sin senaste skapelse; Smirnoff Cosmopolitan. Intresset för drinken Cosmopolitan har långt ifrån svalnat sedan den blev världsberömd i och med TV-serien Sex and the City. Och det är alltså just detta intresse som Smirnoff nu önskar bejaka.

Smirnoff Cosmopolitan är färdigblandad cocktail på flaska. I Cosmopolitans drinkrecept ingår vodka, triple sec, tranbärsjuice och lime - vilket alltså nu har mixats i en och samma flaska. Med andra ord ett enkelt och smidigt alternativ för värden eller värdinnan som vill fokusera på gästerna och inte på att skaka drinkar. Konceptet lyder chill - shake - serve och svårare än så är det alltså inte.

Dagens värd står inte i köket hela kvällen utan umgås med sina gäster. Ju enklare man gör det för sig som värd eller värdinna, desto trevligare blir kvällen. Att ”fuska” genom att köpa hämtmat eller en färdigblandad cocktail ses inte längre som lathet utan är ett smart knep för att själv verkligen kunna njuta av festen och skapa en bättre stämning, säger Henrik Persson, marknadschef Diageo.

Den 24:e mars lanserades Smirnoff Cosmopolitan på Systembolaget med varunummer 721-01 och priset för en flaska á 70 cl är 139 kr.

Smirnoff Cosmopolitan:s taggar

drinkar   vodka  

Verktyg...

Kommentarer

De fyra senaste visas nedan, visa samtliga kommentarer.

2

Royal CBD skrev tisdagen den 2 march 2021, kl 12:14

S74HFm This blog was how do I say it? Relevant!! Finally I ave found something that helped me. Cheers!

1

me suba skrev torsdagen den 20 december 2018, kl 17:56

BpLNai You have brought up a very fantastic points , thanks for the post.

Tyck till

Medlem!? Logga in för att inte vara anonym!