Midsommardrycker

Vilka drycker lämpar sig till midsommar?

ARTIKEL | ONSDAGEN DEN 22 JUNI 2005

Sommaren är äntligen här och med den midsommarfirandet, då vi mer än gärna umgås och då ofta med goda drycker som sällskap. Vad skall dock stå bordet denna gång, det klassiska eller är det dags för lite nyheter!?

För den som gillar klassisk snaps kan vi varmt rekommendera såväl O.P. Anderson som Hallands Fläder, allt efter tycke och smak. För den som har svårt att bestämma sig är paketet Svenska Nubbar utmärkt. För den som annars vill vara lite annorlunda tycker grabbarna och tjejerna på Pernod Ricard att vi ska testa att servera isad whisky till sillen istället och lyfter mer än gärna fram sin Glen Grant.

Svenska Absolut tycker självklart att det är dags för oss att anamma deras nyhet Absolut Apeach till firandet - och har även släppt ett eget drinkrecept lagom till firandet; Absolut Apeach NoNo. En härligt fruktig skapelse som mycket väl får oss på varma tankar.

Vi vill också gärna pusha för den trendiga och härligt fräsha, friska och unika sommarvodkan Aivy Vodka ifrån Cariel Spirits. Aivy är utvecklad av Peter Carlsson, mannen bakom Cariel T&Q Vanilla Vodka.

I slutändan är det dock varken vi, trender eller "inofficiella regler" som skall bestämma vilka drycker ni väljer att ackompanjera dagen med. Välj det som ni själva tycker är lämpligt, men var inte heller rädd för att prova något nytt (och ha en backup-flaska av klassikern nära till hands...).

Glad Midsommar önskar vi på dricka.se

Midsommardrycker:s taggar

Tyvärr har Midsommardrycker ännu inte taggats med några etiketter.

Verktyg...

Kommentarer

De fyra senaste visas nedan, visa samtliga kommentarer.

15

Clarkfrima skrev tisdagen den 2 march 2021, kl 01:40

skczt jihyv mqmi

14

best pron skrev onsdagen den 19 december 2018, kl 23:20

hsO2Zr Morbi molestie fermentum sem quis ultricies

13

mia pron khalifa skrev mndagen den 17 december 2018, kl 06:19

5QMdIq You can definitely see your expertise within the work you write. The sector hopes for even more passionate writers like you who aren at afraid to say how they believe. All the time follow your heart.

12

pron best skrev onsdagen den 8 november 2017, kl 12:06

CzAYlb Your style is really unique in comparison to other folks I ave read stuff from. I appreciate you for posting when you have the opportunity, Guess I will just book mark this page.

Tyck till

Medlem!? Logga in för att inte vara anonym!