Absolut Disco

Från guld till silver

Absolut Disco

ARTIKEL | MNDAGEN DEN 17 DECEMBER 2007

Absolut Disco är Absoluts presentförpackning anno 2007. Föregående år lanserades Absolut Bling Bling, en vanlig blå Absolut Vodka i en gyllene skrud, som snabbt nådde hög popularitet. I år anspelar Absolut alltså på den tiden då Absolut lanserades och nådde sina inledande stora framgångar i USA - under discoeran på 1970-talet. Absolut Disco är alltså en presentförpackning utformad som en discoboll formad som en Absolutflaska - innanför skalet återfinner vi en klassisk blå Absolut Vodka med en liters innehåll.

Förpackningen har i toppen en liten hängare vilket möjliggör upphängning och därefter är det upp till er att komma på användningsområden - en ersättare till dagens trista julgranestjärna kanske!? Absolut har alltid varit måna om design och det yttre - skapelsen Absolut DIsco är inget undantag. Det lär vara precis ett tusen prismor som tillsammans bildar denna bärbara discoboll (nej, vi har inte kontrollräknat).

Katarina Nielsen, International Marketing Director, V&S Absolut Spirits berättar:

Absolut har en smått legendarisk historia inom kreativ design, både vad det gäller flaskans form och våra spännande presentförpackningar. I samband med lanseringen har såklart även en kampanjsajt poppat upp - där besökarna bland annat ges möjligheten att själva spela in egna discofilmer.

Våra kunder gillar att vara en del av samtidskulturen, och ABSOLUT DISCO med den tillhörande hemsidan ger dem en perfekt möjlighet att skapa sin egen version och tolkning av vad disco betyder, fortsätter Katarina Nielsen.

Här i Sverige finns Absolut DIsco tillgänlig i tax-freen sedan ett tag tillbaka, på Systembolaget gör ni er dock icke besvär att leta.

Absolut Disco:s taggar

absolut   vodka  

Verktyg...

Kommentarer

De fyra senaste visas nedan, visa samtliga kommentarer.

329

1 skrev lrdagen den 23 march 2019, kl 09:39

1

328

1 skrev lrdagen den 23 march 2019, kl 09:39

1

327

1 skrev lrdagen den 23 march 2019, kl 09:39

1

326

1 skrev lrdagen den 23 march 2019, kl 09:39

1

Tyck till

Medlem!? Logga in för att inte vara anonym!